Gözlü Nadir Özşahin İlkokulu

Telefon : 0332 624 71 31
WEB https://gozlunadirozsahinilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Gözlü Kasabası Sarayönü / KONYA
VİZYON : Eğitim bölgesindeki öğrenci ve vatandaşların akademik, sosyal, kültürel, sportif ve teknolojik ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilenve eş değer kurumlara örnek gösterilen bir kurum olmak.
MİSYON : ► Anasınıfı öğrencilerimize tam bir oryantasyon yaparak ve gerekli eğitimi vererek fiziksel, ruhsal ve zihinsel gelişim olarak ilköğretime hazır hale getirmek. ► Milli ve manevi değerlerle saygı gösteren, ülkesi ve toplumunu seven; kendisine, ailesine ve yaşadığı topluma faydalı olan bireyler yetiştirmek için gerekli eğitim ve öğretim ortamını hazırlamak. ► Orta öğrenime hazırladığımız öğrencilerimizin bilgi birikimi açısından ekiksiz olmalarını sağlamak. ► Okulumuzdaki sosyal, kültürel ve teknolojik imkanları bulunduğumuz bölgedeki vatandaşlarımıza azami ölçüde kullandırarak öncü olmak.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.30 - 14.00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : Gözlü Mahallesi / Sarayönü - KONYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine uzaklık 65 km. İlçe Merkezine uzaklık 18 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :